FOTBAL: Cornel Penescu a depus o nouă cerere de eliberare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocaţii finanţatorului FC Argeş, Cornel Penescu, au depus, joi, o nouă cerere de eliberare provizorie sub control judiciar pe numele clientului lor, după ce miercuri Curtea de Apel Piteşti a decis prelungirea mandatului de arestare a acestuia cu încă 20 de zile.

Cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a lui Cornel Penescu se va judeca vineri, 12 mai, la Tribunalul Argeş.

Curtea de Apel Piteşti a admis, miercuri, recursul DNA la decizia Tribunalului Argeş de neprelungire a mandatelor de arestare preventivă pentru Cornel Penescu, Cristian Libertatu, Gheorghe Constantin şi Liviu Făcăleaţă, cei patru inculpaţi urmând să rămână în arest până în data de 30 iunie.

Potrivit judecătoarei Paula Coţovanu, purtător de cuvânt al Curţii de Apel Piteşti, s-a dispus prelungirea măsurii de arestare preventivă în cazul celor patru pe o durată de 20 de zile, atât cât au solicitat procurorii. "S-a admis recursul DNA, a fost casată în totalitate încheierea pe fond, a fost admisă propunerea DNA de prelungire a arestării preventive pe o perioadă de 20 de zile, începând cu data de 11 iunie, până pe 30 iunie", a precizat Paula Coţovanu.

Patronul FC Argeş, Cornel Penescu, a fost arestat preventiv în data 14 aprilie, pentru dare de mită, în aceeaşi zi când au fost arestaţi şi fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul FRF, Gheorghe Constantin, pentru două infracţiuni de luare de mită, Liviu Ilie Făcăleaţă, persoană din anturajul finaţatorului FC Argeş, în sarcina căruia s-a reţinut o infracţiune de dare de mită şi o infracţiune de complicitate la dare de mită în formă continuată, şi Cristian Dan Libertatu, fost director al Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş, acuzat de o infracţiune de luare de mită.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite