FOTBAL: Andrei Penescu îl „păsuieşte” pe Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Andrei Penescu îl „păsuieşte” pe Becali
FOTBAL: Andrei Penescu îl „păsuieşte” pe Becali

Steliştii încă nu au plătit în întregime suma datorată celor de la FC Argeş în schimbul lui Cristi Tănase. Gigi Becali mai are de achitat în jur de 200.000 de euro, însă a găsit înţelegere la Andrei, fiul patronului piteştean, şi urmează să-i achite întegral în câteva luni.

1, 8 milioane de euro a fost suma de transfer a internaţionalului Cristi Tănase.

Văzut în Ghencea ca unul ditre cei mai pormiţători fotbalişti din campionatul intern, piteşteanul n-a rupt încă gura târgului, aşa că steliştii încă mai aşteaptă să vadă, concret, pe ce au dat atâţia bani. 

Patronul Gigi Becali încă nu a plătit întreaga sumă în schimbul lui Tănase, însă va vira banii în contul argeşenilor  cel mai târziu la începutul anului viitor.

Andrei Penescu, fiul patronul de la FC Argeş, a dezvăluit faptul că a discutat cu finanţarorul „roş-albaştrilor” şi au ajuns la o înţelegere privind restul de bani.

Cei de la Steaua mai au o datorie de  aproximativ 200.000 de euro. Nu este însă problemă,  i-am înţeles, Criza asta ne-a afectat pe toţi. Am discutat cu Gigi Becali, mi-a explicat situaţia şi am înţeles. Am încredere în cuvântul lui, aşa că nu vor fi probleme. Ne vom primi banii până la ultimul cent”, a precizat Andrei Penescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite