FOTBAL: Ferguson: "Nu aş vrea să fiu în locul lui Pellegrini"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Ferguson: "Nu aş vrea să fiu în locul lui Pellegrini"
FOTBAL: Ferguson: "Nu aş vrea să fiu în locul lui Pellegrini"

Antrenorul formaţiei Manchester United, Sir Alex Ferguson, a afirmat că tehnicianul lui Real Madrid, Manuel Pellegrini, va avea probleme din cauza faptului că are prea multe vedete în lot, informează ediţia online a The Times.

"Nu spun că Real Madrid va retrograda, dar le va fi dificil pentru că au foarte multe probleme cu echilibrul în lot. Nu aş vrea să fiu în locul lui Manuel Pellegrini în alegerea celor 11 jucători, deoarece sunt multe individualităţi. I-am spus lui Ronaldo că va ajunge să joace mijlocaş central, pentru că nu au unul", a spus Alex Ferguson.

Gruparea spaniolă a primit 52 de goluri sezonul trecut, cu cinci mai puţine decât Recreativo Huelva, care a terminat pe ultimul loc în clasament, dar în vară l-a transferat pe fundaşul Raul Albiol şi urmează să-l mai aducă şi pe Arbeloa.

Manchester United, AC Milan, Bayern Munchen şi Boca Juniors vor participa la Cupa Audi, iar antrenorii Leonardo şi Louis van Gaal au fost de părere că preşedintele lui Real, Florentino Perez, nu a procedat foarte bine când a efectuat transferurile.

"Filozofia mea este că trebuie să formezi o echipă. Nu poţi doar să cumperi una. Sper ca antrenorul lui Real Madrid să reuşească să formeze o echipă din atât de multe individualităţi, dar nu ştiu dacă va reuşi. Câteodată se poate, dar este foarte, foarte greu", a spus tehncianul lui Bayern Munchen, Van Gaal.  

"Nu o să fie uşor pentru Real Madrid, mai ales că nu au înregistrat multe succese în ultimii ani. Au făcut un experiement cu echipa galacticilor, dar în final nu au câştigat nimic. Este dificil să te descurci cu fotbalişti precum Kaka, Ronaldo şi Benzema, ai nevoie mai mult decât de bani pentru a construi o echipă. Ai nevoie de spirit de echipă şi rămâne de văzut dacă Madrid va avea aşa ceva", a spus Leonardo, înlocuitorul lui Carlo Ancelotti la AC Milan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite