Pele se întrece în gafe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajuns la aproape 70 de ani, marele Pele, triplu campion mondial, îşi dă “cu stângu-n dreptu” atunci când vine vorba de fotbal. “Italia va bate Brazilia în Cupa Confederaţiilor!”, a prezis Pele înainte ca “Squadra Azzurra” să se încline cu 0-3. Iată un Top 10 al predicţiilor greşite făcute de Pele de-a lungul timpului.

1Columbia va câştiga Mondialul din 1994. Sud-americanii s-au clasat pe ultimul loc în grupă.

2Nii Lamptey va fi “noul Pele”. Ghanezul a fost remarcat la Campionatul Mondial Under 17 din 1991, însă cariera sa nu a semănat deloc cu cea a lui Pele.

3O naţională africană va fi campioană mondială până în 2000. Performanţa maximă a africanilor rămâne accesul în sferturile de finală.

4Brazilia nu va depăşi faza grupelor în 2002. Sud-americanii au ieşit campioni mondiali la turneul final din Coreea de Sud şi Japonia.

5Nick Barmby va deveni unul dintre cei mai buni jucători din lume. Un jucător modest, cu doar 23 de prezenţe în naţionala Angliei.

6Ronaldo nu va mai juca fotbal după operaţia din 2008. “Fenomenul” s-a întors pe gazon în martie 2009, marcând 10 goluri în 14 meciuri.

7China va depăşi faza grupelor la Cupa Mondială din 2002. Asiaticii s-au făcut de râs şi au părăsit competiţia cu zero puncte şi zero goluri marcate.

8Spania e favorită la Cupa Mondială din 1998 din Franţa. Ibericii n-au reuşit să se califice nici măcar în faza a doua a competiţiei.

9Argentina – Franţa va fi finala Mondialului din 2002. Cele două echipe au suferit eliminări ruşinoase încă din faza grupelor.

10 În celebrul film cu Silvester Stallone şi Michael Caine, fictivul Pele, accidentat, spune că nu mai poate continua meciul, la scorul de 0-4. Pele revine pe teren în repriza a doua şi marchează.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite