Pedeapsa „Dulăului“: o oră de alergare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pedeapsa „Dulăului“: o oră de alergare!
Pedeapsa „Dulăului“: o oră de alergare!

Rapidul s-a descurcat onorabil în amicalele verii până la partida cu Manisaspor, echipă proaspăt promovată în prima ligă din Turcia.

Joi seară, giuleştenii au încasat cinci goluri, spre nemulţumirea lui Hizo, care, extrem de nervos, şi-a mai ţinut jucătorii pe teren încă o oră după meci. Motivul? Pentru a-şi pedepsi elevii, care au dat ture de tren! În amicalul cu turcii, „Dulăul” s-a gândit să le dea credit jucătorilor care nu evoluaseră în primele meciuri din stagiul de pregătire din Germania.

Astfel, în primul „11” au apărut tineri crescuţi la echipa a doua, precum Octavian Ionescu şi Alexandru Ioniţă. Dar şi Bozovici şi Djalovici,  jucători în urmă cu pregătirea fizică, după ce au lipsit de la primul cantonament, de la ProRapid.

Giuleştenii însă au avut o prestaţie slabă şi au luat bătaie la scor. După meci, Hizo „a explodat”: „Nu vă e ruşine, vă dau şansa să jucaţi, şi voi luaţi cinci!”.

În amicalul cu Manisaspor, în centrul apărării a fost folosit bulgarul Tihomir Trifonov. Acesta a fost găsit ţap ispăşitor pentru eşecul la scor: „Din cauza lui am luat cinci goluri. N-are nicio treabă cu fotbalul”. De altfel, Manea a dat verdictul în cazul bulgarului: „Nu suntem mulţumiţi de el, nu-l vom păstra”.

Azi, amical cu lokomotiv

Fernandes, Marius Constantin, Iencsi, Cesinha, Buga, Spadacio, Dobroiu, Straton şi Joao Paulo Pinto nu au fost utilizaţi niciun minut de Hizo joi seară. Aceştia au fost menajaţi pentru meciul de azi, cu Lokomotiv Sofia.

Amical

Rapid – Manisaspor  1-5
A marcat pentru giuleşteni: Ioniţă
Rapid: Marinescu - I. Stancu, Trifonov, Mardare, Bozovici - Herea, Lazăr, Oct. Ionescu, Grigorie - Al. Ioniţă, Djalovici.
Au mai evoluat: Ivelja, D. Bratu,
V. Negru, Matici, Păun şi Răduţă
Antrenor: Viorel Hizo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite