Paul Scholes s-a retras din activitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După pierderea finalei Ligii Campionilor, un alt şoc a lovit-o pe Manchester United. Paul Scholes, unul dintre jucătorii de legendă ai "diavolilor", şi-a anunţat astăzi retragerea din activitate.

"Nu a fost o decizie uşor de luat, dar simt că acum este timpul ca eu să mă opresc. Faptul că am făcut parte din această echipă şi am ajutat şi la cucerirea celui de-al 19-lea titlu din istorie este un mare privilegiu pentru mine", şi-a motivat Scholes decizia.

Hotărârea mijlocaşului l-a întristat şi pe managerul Alex Ferguson, cel care l-a promovat pe Scholes la mijlocul anilor '90: "Nu mai poate fi zis nimic despre Paul care să nu se fi spus până acum. El a fost mereu dedicat acestui club şi sunt încântat că se va alătura staff-ului tehnic din sezonul viitor. Scholes a fost mereu un model pentru colegi şi va continua să joace acest rol la Manchester United".

Paul Scholes (36 de ani) a debutat la Manchester United în 1994, jucând toată cariera pe Old Trafford, unde a adunat 466 de meciuri şi a marcat 102 goluri. Pentru naţionala Angliei a evoluat în 66 de partide şi a punctat de 14 ori. Ela cucerit în tricoul "diavolilor" 10 titluri de campion, 3 Cupe ale Angliei, 2 Cupe ale Ligii, 2 Ligi ale Campionilor, o Cupă Intercontinentală şi un Campionat Mondial al Cluburilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite