Paul Gascoigne, arestat de 2 ori în 2 zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gazza a fost prins mai întâi conducând în stare de ebrietate, iar 24 de ore după aceea a făcut scandal într-un hotel.

Fostul internaţional englez a fost reţinut de poliţie luni noapte, după ce un angajat al unui hotel din Darlington a sunat la poliţie, alertat de zgomotele venite din camera unde era cazat Gazza. Forţele de ordine au ajuns rapid la locul faptei, iar Gascoigne (42 ani) - actor principal într-o bătălie cu alcoolul şi depresia - a trebuit să dea din nou explicaţii în faţa anchetatorilor.

"La 8:10 PM am primit un telefon de la hotelul Blackwell George unde ni s-a spus că există un conflict în care sunt implicaţi Paul Gascoigne şi prietenul său, Michael Harvey. Ambii au fost arestaţi şi duşi la secţia de poliţie. Apoi, amândurora le-au fost întocmite actele de eliberare", a spus un purtător de cuvânt al poliţiei.

Gascoigne fusese reţinut cu numai 24 de ore înainte, după ce poliţia l-a prins conducând în stare de ebrietate, însă a plătit cauţiunea şi a fost eliberat. În 2008, fostul jucător a lui Lazio şi Newcastle a intrat de trei ori sub incidenţa legii sănătăţii mintale, dar şi anul trecut a avut câteva conflicte publice la baza cărora a stat alcoolul.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite