Patronul Unirii Urziceni s-a împrumutat la bancă să-i dea banii lui Gigi Becali!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucşaru a lichidat o parte din restanţele pe care le avea faţă de stelist, dar mai are să-i dea 9 milioane euro!.Patronul Unirii Urziceni a luat un credit de 4 milioane de euro de la Banca Unicredit Ţiriac, garantând cu terenuri şi case.

Mai citeşte şi:

Becali pune presiune pe Dumitru Bucşaru

Becali: "Prima variantă a fost Petrescu, dar aş fi fost nesimţit faţă de Bucşaru"
De la puşcărie spre Liga Campionilor!

Informaţiile conform cărora patronul Unirii Urziceni, Dumitru Bucşaru, are probleme cu banii lichizi sunt reale. „Adevărul” a descoperit că finanţatorul campioanei a făcut acum o lună şi jumătate un credit la Banca Unicredit Ţiriac, de unde a luat patru milioane de euro.

Contractul de împrumut a fost parafat pe 28 aprilie 2009 între bancă, de o parte, şi Dumitru Bucşaru şi Nicoleta Bucşaru, de cealaltă parte. Suma de patru milioane de euro va fi înapoiată în cinci ani, data scadenţei fiind 3 aprilie 2014.

Cei doi au garantat cu nouă terenuri din comuna 1 Decembrie, care au o suprafaţă totală de peste 80.000 de metri pătraţi, dar şi cu două imobile trecute pe numele fiicelor Zenaida-Iuliana şi Magdalena-Ramona, situate în apropierea Casei Presei. Fetele nu locuiesc însă acolo, deşi casele, care fac parte dintr-un cartier nou construit, au fost finisate.

A plătit o parte din datoria către Gigi Becali

La puţin timp după ce Dumitru Bucşaru a obţinut împrumutul de la bancă, el şi-a achitat o parte din datoria pe care o avea la Gigi Becali.

Patronul Urziceniului i-a dat lui Gigi trei milioane de euro, din totalul celor douăsprezece pe care le-a luat de la acesta. Bucşaru a vrut astfel să pună capăt speculaţiilor apărute după ce Becali a avansat ideea unei fuziuni între Unirea Urziceni şi Steaua. Finanţatorul echipei ialomiţene desfăşoară însă în continuare afaceri cu Becali în domeniul construcţiilor şi imobiliarelor.

Ajutor de la Giovani

image

Aflat în relaţii foarte bune atât cu Dan Petrescu, cât şi cu patronul Dumitru Bucşaru, Ioan Becali ar vrea să le dea acestora o mână de ajutor în privinţa transferurilor. Giovani i-a spus lui Bucşaru că îi poate înlesni câteva transferuri sau măcar împrumuturi ale unor fotbalişti precum Dică, Mitea, Tamaş ori Pleşan. Fostul impresar i-a prezentat patronului de la Urziceni şi un plan de îmbogăţire rapidă de pe urma performanţelor echipei.

Cota unor fotbalişti va creşte considerabil în urma prezenţei acestora în Champions League, iar la iarnă, când se presupune că Unirea va părăsi cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, aceştia vor putea fi vânduţi pe bani frumoşi la echipe din Europa.

Reţeta nu e nouă, doar că la Urziceni la mijloc mai e şi Mihai Stoica, cel care a gestionat până acum problema transferurilor şi care are propria viziune în privinţa acestora. O viziune complet diferită de cea a lui Ioan Becali, în care nu se regăsesc fotbalişti care nu au confirmat pe nicăieri. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite