Patrice Evra: "Este ruşinos să jucăm în Liga Europa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evra, în duel cu Mendes, în finala Ligii Campionilor din 2004  Foto: reuters
Evra, în duel cu Mendes, în finala Ligii Campionilor din 2004 Foto: reuters

Fundaşul francez Patrice Evra a declarat, după eliminarea echipei Manchester United din Liga Campionilor, că este ruşinos pentru formaţia sa să evolueze în Liga Europa, în timp ce antrenorul Sir Alex Ferguson a precizat că este dezamagit de ratarea calificării în optimi, informează The Sun.

"Este ruşinos să jucăm în Liga Europa. Însă, nu este vorba doar despre acest meci, ci de prestaţia noastră în grupă. Am ratat multe şanse de a ne califica. Nu am jucat bine în Liga Campionilor încă de la început. Este o zi tristă", a declarat Evra după meciul cu FC Basel.

La rândul său, antrenorul Alex Ferguson a precizat: "Bineînţeles că suntem dezamăgiţi, nu putem avea alte sentimente. Am avut posesie şi atât de multe ocazii de a marca. Am jucat bine, dar la final am dezamăgit. Este o lovitură, aceasta era cea mai importantă competiţie din lume şi ne doream să fim aici. Acesta este fotbalul, trebuie să ştii să faci faţă decepţiei, iar acest club a fost motivat în repetate rânduri de rezultatele mai puţin bune. Rezultatele noastre în ultimii ani au fost fantastice".

Echipa Manchester United, finalista ediţiei de anul trecut a Ligii Campionilor, a ratat calificarea în optimi, după ce a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-1 (1-0), de FC Basel (Elveţia), care accede astfel în optimi, alături de Benfica Lisabona, ocupanta primei poziţii în grupa C a competiţiei.

Este pentru prima dată în şase ani când Manchester United este eliminată în faza grupelor Ligii Campionilor, echipa pregătită de Alex Ferguson urmând să evolueze în 16-imile Ligii Europa. Pentru englezi aceasta va fi a treia prezenţă în 16-imile Ligii Europa din istoria clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite