Pato o plăteşte cu 800.000 de euro pe an pe fosta soţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul lui AC Milan, Alexandre Pato, va trebui să-i plătească fostei sale soţii, actriţa brziliană Sthefany Brito, circa 20 la sută pe an din veniturile sale, ceea ce reprezintă, conform Gazzetta dello Sport, aproximativ 800.000 de euro pe an.

Un tribunal brazilian a decis ca actriţa să primească anual 20 la sută în salariul perceput de jucător, dar şi dreptul la 20 la sută din veniturile viitoare în urma contractelor publicitare. Astfel, Pato va trebui să plătească anual suma de 800.000 de euro.



"Este o decizie absurdă şi fără sens, având în vedere că a fost o căsătorie scurtă din care nu au rezultat copii. De asemenea, domnisoara Brito nu poate fi considerată o persoană cu probleme în a-şi asigura traiul", a declarat Maria Carolina Abib Cigagna, specialistă în dreptul familiei.

Sthefany ar acuza faptul că a fost nevoită să renunţe la cariera de actriţă în Brazilia pentru a locui alături de Alexandre la Milano.

image



Alexandre şi Sthefany s-au căsătorit în 7 iulie 2009. Conform presei italiene, actriţa are acum o legătură amoroasă cu Marcus Diniz, jucător al echipei Livorno, dar care aparţine de AC Milan.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite