Pato: "Ancelotti vorbea foarte mult cu mine, Allegri trebuie să ne motiveze mai mult"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pato nu îl place pe Massimiliano Allegri
Pato nu îl place pe Massimiliano Allegri

Atacantul brazilian al echipei AC Milan, Alexandre Pato, a declarat că antrenorul Massimiliano Allegri trebuie să-i motiveze mai mult pe jucători şi a precizat că fostul tehnician al formaţiei italiene Carlo Ancelotti vorbea foarte mult cu el, informează Gazzetta dello Sport.

"Ancelotti vorbea foarte mult cu mine, îmi spunea ce trebuie să fac pe teren. Allegri trebuie să ne motiveze mai mult. Antrenorul trebuie să le spună jucătorilor săi modul în care se pot perfecţiona. Dacă vrea să îmi îmbunătăţesc jocul, trebuie să-mi sugereze modul în care să o fac", a spus Pato.

Atacantul brazilian a vorbit şi despre relaţia cu coechipierul său Zlatan Ibrahimovici, cei doi având mai multe conflicte de la sosirea suedezului la Milan: "În afara terenului nu suntem foarte apropiaţi. Ştiu că are o familie frumoasă. Este un foarte bun jucător, îşi ajută coechipierii în teren şi îşi doreşte să câştige titluri".

Pato a afirmat că 2011 a fost un an bun pentru el şi îşi doreşte un nou titlu cu Milan în 2012: "Anul 2011 a fost unul foarte bun, am câştigat primele trofee în Europa şi am marcat goluri importante. Ar fi fost un an şi mai bun dacă nu erau accidentările. Vreau să câştig titlul cu Milan şi să ajungem cât mai departe în Liga Campionilor. Vom întâlni Arsenal Londra şi vrem să spălăm ruşinea din ediţia trecută când am fost eliminaţi de Tottenham. Apoi visez să particip la Jocurile Olimpice cu naţionala Braziliei şi evident să câştig medalia de aur".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite