Paszkany se bagă iar peste antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mandorlini descoperă lucruri trăsnite! Italianul instalat acum două săptămâni pe banca CFR-ului şi-a dat seama deja de un lucru de care s-au lovit şi predecesorii săi: la Cluj patronul Arpad Paszkany se bagă peste antrenor!

Rămas fără Mureşan (suspendat) şi Peralta (accidentat), tehnicianul ardelenilor intenţiona să-i înlocuiasă pe cei doi cu Dani şi Culio. Decizia sa a rămas la nivel de intenţie după un „sfat" venit din lojă.

„De ce nu joacă Leao? Ne-am pus speranţe mari în el şi nu-l văd pe teren. Vreau să joace în prima echipă, să primească o şansă, iar dacă îmi place cum se mişcă, poate rămâne la CFR şi din iarnă. La Copenhaga să joace Leao cu Dani în centru", a decretat Paszkany.

De ce patronul clujenilor l-a cerut în mod expres pe Leao în primul „11"? Pentru că, în ciuda faptului că s-a plătit o sumă mare, 400.000 de euro, pentru aducerea mijlocaşului de la Beira Mar, el a fost aproape invizibil la CFR.

Deşi din 2007, de când a ajuns portughezul în Gruia, patru antrenori au venit şi au plecat, Leao a fost mai mereu ignorat. Fotbalistul de 24 de ani este plătit cu 65.000 de euro pe sezon, iar în acest an a jucat doar 226 de minute, în patru partide din Liga 1, fiind titular cu Steaua şi cu Dinamo.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite