Mircea Lucescu se teme de meciul cu Partizan Belgrad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu se teme de meciul cu Partizan Belgrad
Mircea Lucescu se teme de meciul cu Partizan Belgrad

 Antrenorul grupării Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat că meciul cu Partizan Belgrad se anunţă a fi unul foarte dificil pentru echipa sa, şi tocmai din acest motiv le cere jucătorilor săi să joace la capacitatea maximă, informează site-ul oficial al formaţiei ucrainene.

"Se confirmă ceea ce am spus în legătură cu Liga Europa, şi anume că este o competiţie foarte puternică, unde fiecare meci şi fiecare punct contează. Nu întâmplător, jucătorii sârbi populează Europa şi mai mult Anglia, asta demonstrează că au calităţi care sunt la nivelul performanţei sportive. Pentru a câştiga acest meci, va trebui să facem un efort deosebit, va trebui să jucăm la cel mai înalt nivel al pregătirii noastre", a spus Mircea Lucescu la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Partizan Belgrad.

Tehnicianul vicecampioanei Ucrainei s-a referit şi la dubla întâlnirea pe care Partizan a avut-o cu FC Timişoara în ediţia precedentă a Ligii Europa şi în care gruparea sârbă s-a impus în ambele manşe: "Fiecare meci are propria sa istorie, Partizan e mai puternică ca Timişoara, dar asta nu demosnstrează nimic. Meciul se joacă de la 0-0".

Şahtior Doneţk va întâlni Partizan Belgrad, joi, de la ora 20:00 (ora României), în etapa a doua a Grupei J din Liga Europa.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite