Pariuri cu serii şi miză crescătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vă învăţăm cum să câştigaţi bani prin metode mai puţin cunoscute publicului larg. Avantajul acestei metode e că protejează bugetul prestabilit de pariuri. Câştigurile se obţin pe termen lung, sunt mai mici, dar prezintă şi un risc mult diminuat.

Metoda pe care v-o prezentăm astăzi a fost creată iniţial pentru automatele din cazinouri, fiind adaptată apoi pentru pariurile sportive. E o formulă recomandabilă jucătorilor prudenţi şi care nu dispun de un fond de pariuri ridicat, pentru că progresia câştigurilor este ceva mai lentă, dar şi riscurile sunt mai mici şi, astfel, bugetul e protejat. Cum funcţionează? Conceptul e simplu. Se utilizează patru serii de pariuri prestabilite. Relaţia dintre numărul de pariuri din fiecare serie şi miză e invers proporţională: numărul de pariuri scade odată cu fiecare serie, iar miza creşte.

Se câştigă banii pierduţi la seria anterioară

Strategia e următoarea. Plecăm de la nivelul 1 cu miza de 10 lei pentru fiecare pariu. Dacă vom câştiga primul pariu, punem profitul deoparte şi trecem la următorul pariu, cu aceeaşi miză, de 10 lei, până se termină seria de şapte.

La finalul seriei facem calculul: dacă suntem în profit, oricare ar fi mărimea lui, nu ne hazardăm şi o luăm de la capăt cu seria de şapte pariuri cu miza de 10 lei. Dacă suntem în pierdere, trecem la nivelul 2, unde pariurile au miza de 20 de lei. Pierderea maximă după prima serie poate fi de 70 de lei, asta în caz că n-am câştigat niciun pariu din cele şapte. La nivelul 2, strategia e aceeaşi. Jucăm cu mize de 20 de lei, până recuperăm pierderea de la primul nivel. În acel moment ne oprim şi revenim la nivelul anterior, la seria cu pariuri de 10 lei. În caz că pierdem şi toată seria de şase pariuri de la nivelul 2, trecem la nivelul 3, la cele cinci pariuri cu miza de 30 de lei. Pierderea maximă de la nivelul 2 e de 120 de lei. În momentul în care câştigăm această sumă la nivelul 3, ne întoarcem la nivelul 2, unde avem de recuperat suma de 70 de lei, pierdută la nivelul 1.

Ideea de bază a acestei metode e de a câştiga înapoi banii pierduţi la seria anterioară, profitul urmând să apară din mizele de 10 lei de la prima serie. Formula e una care ia în calcul câştigurile pe termen lung şi are avantajul de a nu risca prea mult bugetul prestabilit de pariuri. Profiturile sunt mai mici, dar mai sigure ca cele asigurate de alte metode. În funcţie de cotele pe care le alegem şi rata de pariuri câştigătoare, profitul poate varia. Asta depinde însă de gradul de risc pe care fiecare e dispus să şi-l asume.



Rapid, fără victorie de patru ani în „Groapă"

Dinamo - Rapid este derbyul etapei a şaptea din Liga I. Cele două formaţii care ocupă primele două locuri în clasament se vor duela duminică, de la ora 21.30, în direct la Digi Sport. Dinamo şi Rapid s-au întâlnit de 104 ori până acum, iar statistica este favorabilă „câinilor roşii". Ei au câştigat de 46 de ori, giuleştenii s-au impus de 37 de ori, iar alte 21 de meciuri s-au încheiat nedecis.

Ultima victorie a rapidiştilor în Ştefan cel Mare s-a produs în noiembrie 2007, scor 2-0, prin golurile lui Cesinha şi Mazilu. Cel mai ieftin bilet la acest joc costă 25 de lei, la peluze, iar casele de bilete sunt deschise în fiecare zi, până la ora 18.00.

image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite