Pariază pe Owen!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul englez s-a despărţit de Newcastle şi este dorit la Manchester United. Pe Michael îl aşteaptă 50.000 de lire pe săptămână.Manchester United răspunde transferurilor „galactice“ făcute de Real Madrid cu un „pariu“ marca Ferguson.

Cristiano Ronaldo şi Tevez au plecat din curtea “diavolilor”. A venit în schimb necunoscutul Valencia, deşi s-a negociat cu Benzema şi Ribery. Bilanţ negativ pentru Manchester, cu o lună înainte de startul sezonului!

„Este incredibil! Michael analiza un transfer la Hull,iar din senin a apărut varianta Manchester”, a mărturisit un apropiat al lui Owen după ce au răsuflat în presă negocierile dintre „The Kid” şi gruparea de pe Old Trafford.

Liber de contract după despărţirea de Newcastle, atacantul în vârstă de 29 de ani a primit o şansă nesperată de a-şi relansa cariera, afectată în ultimii ani de un şir interminabil de accidentări. De altfel, pentru a se oficializa transferul la Manchester, Owen a intrat deja pe mâna doctorilor.

Pe urmele lui Blanc şi Larsson

Dacă va trece testele medicale, pe Owen îl aşteaptă un premiu considerabil, de 50.000 de lire sterline pe săptămână, salariu redus însă la jumătate faţă de cel de la Newcastle.

 Aşadar, “geniul” Alex Ferguson a lovit din nou, însă rămâne de văzut cu ce rezultate. În trecut, “pariurile” scoţianului au funcţionat, cele mai cunoscute cazuri de jucători “expiraţi” recrutaţi de United fiind cele ale lui Laurent Blanc, la 36 de ani, şi Henrik Larsson, la 35 de ani.

Vrea cu Anglia la Mondiale

Michael Owen a fost la un pas de a ajunge la Manchester încă din 2005, însă Ferguson îl avea atunci pe Van Nistelrooy în vârf de formă. Acum, „diavolii” se bazează în avanposturi doar pe Rooney, bulgarul Berbatov fiind o mare dezamăgire.

Pe de altă parte, italianul Fabio Capello este şi el interesat de revitalizarea lui Owen. Anglia este ca şi calificată la Mondiale, însă britanicii au nevoie de întăriri în linia ofensivă. 

Accidentările suferite de Michael Owen

Data                               Problemă                            Perioada de absenţă
                                                  
decembrie 2005     fractură de metatarsian                patru luni
iunie 2006           ruptură de ligamente la genunchi     10 luni
iulie 2007                    lovitură la coapsă                           o lună
septembrie 2007               hernie                                       o lună
noiembrie 2007          lovitură la coapsă                          două luni
iunie 2008                    lovitură la gambă                          două  luni
ianuarie 2009              lovitură la gleznă                           două  luni

* toate accidentările au survenit în perioada contractului  cu Newcastle

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite