„Părăsesc Dinamo iarna viitoare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Borcea a declarat că s-a săturat de „mizeriile din fotbalul românesc”. Preşedintele executiv al dinamoviştilor este gata să plece chiar şi în această iarnă, dacă ar veni la club un om de afaceri mai puternic din punct de vedere financiar.

Unul dintre cei mai influenţi oameni din conducerea lui Dinamo, Cristi Borcea, a şocat anunţând că va părăsi anul viitor clubul din Şos. Ştefan cel Mare. Acţionarul „câinilor” a declarat la postul Telesport că s-a săturat de aspectele murdare din fotbalul românesc.

„Dacă cineva este mai potent financiar ca mine, plec şi acum în iarnă, dacă nu, oricum plec sută la sută din iarna viitoare. Ies din conducerea executivă oricum. Este multă mizerie, am ajuns în primăvara europeană, am fost de două ori în grupă,
mi-am neglijat familia, afacerile, tot. Şi aşa se întâmplă mereu, dacă nu te dedici, nu reuşeşti”, a spus Borcea.

De alt­fel, şi acţionarul Vasile Turcu a declarat recent că ar fi tentat să se retragă de la Dinamo, dar a revenit apoi asupra declaraţiei.

Anunţul lui Borcea vine într-un moment în care relaţiile dintre acţionarii dinamovişti şi preşedintele Consiliului de Administraţie Nicolae Badea sunt destul de tensionate. Acţionarii au fost deranjaţi şi de faptul că Badea a dorit să-i aducă la Dinamo, ca investitori, pe fraţii Negoiţă. În ultimul timp, atât Borcea, cât şi Turcu au avut declaraţii negative la intenţia fraţilor Negoiţă de a veni în „Ştefan cel Mare“.

Victor Becali nu crede în despărţire

Impresarul Victor Becali, cunoscut drept un apropiat al conducerii dinamoviste, a declarat tot la Telesport că nu crede că cei doi acţionari Cristi Borcea şi Vasile Turcu vor părăsi clubul.

„Ştiu ce eforturi fac Vasile şi Cristi la Dinamo, este criza asta financiară şi nu-i deloc uşor să susţină doar ei doi echipa. Ar fi mai uşor dacă toţi ar participa egal. Mi-e greu să cred că Borcea şi Vasile vor rămâne departe de Dinamo”, a spus Victor Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite