FOTBAL: Dorinel Munteanu nu renunţă la Gabi Paraschiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Dorinel Munteanu nu renunţă la Gabi Paraschiv
FOTBAL: Dorinel Munteanu nu renunţă la Gabi Paraschiv

Dorinel Munteanu, antrenorul echipei de fotbal Oţelul Galaţi, a declarat că nu se poate despărţi de mijlocaşul Gabriel Paraschiv, dorit de campioana Unirea Urziceni.

''Paraschiv poate fi urmărit, dar nu, nu mă pot despărţi de Gabi Paraschiv în momentul de faţă, sau mai bine zis, Oţelul nu-şi permite să se despartă de Paraschiv'', a afirmat Munteanu, într-un interviu postat pe site-ul oficial al clubului.

Fostul internaţional a tras şi primele concluzii după amicalul cu Gornik Leczna (2-2): ''În primul rând s-au văzut lucruri pozitive, am făcut un pas înainte faţă de primul joc, cel cu Astra Ploieşti (1-1). Nu suntem la capacitate maximă, dar nici nu-mi doresc asta. Determinarea şi voinţa jucătorilor s-au vazut, dar mai lipsesc unele lucruri vizavi de aşezare, disciplina tactică''.

Munteanu a explicat că a decis ca Paraschiv, Kolev şi Jelev să fie menajaţi în amicalul cu formaţia poloneză, ''probabil că aşa va fi şi la alte meciuri: 2-3 jucători nu se vor echipa deoarece caut ca fiecare jucător să demonstreze că face parte din lotul Oţelului şi să mă forţeze să-l introduc în primul unsprezece la prima etapă''.

Dorinel s-a arătat nemulţumit că sârbii Golocevac, Perendija şi macedoneanul Mojsov întârzie din cauza vizei.

''În jocurile amicale, bineînţeles, ca antrenor urmăresc câteva lucruri pe care echipa să le realizeze, dar este important şi rezultatul. Din scoruri pozitive echipa primeşte încrecdere. Nu mă îngrijorează ca am făcut 2-2 în primul joc din acest cantonament, parţial am fost mulţumit, dar mai avem foarte mult de muncă'', a mai spus Munteanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite