Paraschiv: „Mi-e ruşine să ies din casă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria Buzăului la Galaţi reprezintă cea mai mare surpriză din această etapă a Ligii I. Mai ales în condiţiile în care Gloria acumulase până acum doar trei puncte şi nu avea nicio victorie în clasament. Gălăţenii neagă că meciul ar fi fost necurat şi nu pot găsi nicio explicaţie pentru eşec.

„Am evoluat lamentabil, nu ne este ruşine să o recunoaştem. Buzăul a jucat bine, dar rezultatul a fost un accident. Supoziţiile de blat nu îşi au rostul, mai ales că noi ne-am pregătit foarte bine toată săptămâna şi chiar am fost felicitaţi de domnul Grigoraş pentru seriozitatea de care am dat dovadă în pregătirea meciului.

Şi noi suntem afectaţi de înfrângere. Mie, cel puţin, îmi este ruşine să ies afară din casă“, a spus golgeterul gălăţenilor, Gabriel Paraschiv, pentru Adevărul.

El este convins că buzoienii vor mai pune probleme şi altor formaţii, dacă vor repeta evoluţia de sâmbătă. „Buzăul nu mai este aceaşi echipă din tur. Au mai mulţi jucători noi, care joacă un fotbal bun. Nu cred că vor scăpa de retrogradare, dar, cu siguranţă, vor mai învinge şi alte echipe“, a conchis Paraschiv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite