Paolo Rodella: "Mutu trebuie să primească salariul redus"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul lui Mutu susţine că este normal ca Adi să primească o parte din salariu în perioada în care a fost suspendat din cauza consumului de Sibutramină

"Au fost discuţii, însă nu pot să spun când va fi anunţată decizia. Noi am respins cu fermitate cererea clubului Fiorentina de a nu plăti deloc salariul jucătorului în cele nouă luni de suspendare. Cred că cealaltă variantă oferită de club, privind reducerea salariului, este cea mai plauzibilă în vederea unei soluţii finale", a declarat avocatul lui Mutu, Paolo Rodella, pentru Radioblu, informează violanews.com.

Comisia de arbitraj din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal din Italia a analizat astăzi, cererea grupării Fiorentina de a nu-i plăti integral salariul jucătorului român Adrian Mutu pe perioada cât acesta a fost suspendat, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an.

Potrivit site-ului violanews.com, Mutu a primit de la Fiorentina suma de 500.000 de euro din ianuarie, când a fost depistat pozitiv, până pe data de 19 aprilie, când a fost suspendat, iar pentru cele 5 luni de la data suspendării, jucătorul ar mai fi trebuit să primească 800.000 de euro.

Mutu va putea reveni pe teren după data de 29 octombrie.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite