Pantilimon, la primul interviu pentru City: "E ciudat să fiu alături de atâtea vedete"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul român Costel Pantilimon a acordat primul interviu ca jucător al lui Manchester City, pentru site-ul oficial al grupării engleze.

Internaţionalul român s-a declarat impresionat de faptul că se va antrena şi va juca alături de atâtea vedete şi a vorbit despre concurenţa dintre le şi titularul postului de portar, Joe Hart.

"Cunosc echipa din meciurile pe care le-am avut în Liga Europa. Are un lot puternic şi un antrenor de valoare. Pentru mine este un pic ciudat că mă voi antrena alături de atâtea vedete. Voi vedea în zilele următoare cum e şi cum funcţionează acest club. Joe Hart este un portar foarte valoros, este titularul echipei naţionale a Angliei şi am multe lucruri de învăţat de la el. Sper să progresez cât mai mult.", a spus Pantilimon în limba engleză.

El a vorbit despre primele impresii pe care le-a avut când a ajuns în Anglia: "Primul lucru pe care l-am remarcat este felul în care circulă automobilele, invers decât al nostru. Cred că o să-mi fie greu să mă obişnuiesc. În plus, aici, în Anglia, este mult mai răcoare decât în România. E o vreme foarte bună pentru fotbal".

Portarul român a mai declarat că a urmărit meciurile lui City în Liga Europa şi mai ales în Cupa Angliei, trofeu pe care "cetăţenii" l-au câştigat la finalul lunii mai.

Costel Pantilimon (24 ani) a fost achiziţionat de City sub formă de împrumut de la Poli Timişoara, englezii având opţiunea să-l transfere definitiv dacă va confirma.

Vedeţi aici interviul acordat de Pantilimon site-ului oficial al lui City

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite