Pantilimon: "Ştiam că City mă va lua defintiv! Acum îmi aştept rândul ca titular!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costel Pantilimon a împlinit ieri 25 de ani şi cel mai bun cadou de ziua lui a fost contractul definitiv la City, care a plătit Timişoarei 3,5 milioane de euro pentru a-l păstra pe uriaş. Portarul englezilor a dezvăluit planurile sale de viitor şi motivul pentru care a ţinut secret transferul definitiv.

"Eu ştiam că e un transfer definitiv, dar nu a fost cazul şi nici momentul să fac public până acum. Acum pot să vorbesc cu voi. Era important să se înţeleagă cluburile şi asta s-a întâmplat. Contractul este pe anul acesta şi pe încă doi ani.

De ziua mea îmi doresc să fim sănătoşi, eu şi familia, şi să am putere de muncă, celelalte poţi să le rezolvi dacă ai asta. Eu mă pregătesc zi de zi foarte bine, am ştiut de la început că va fi o concurenţă puternică, e un club mare. Aştept să-mi vină şansa să fiu titular, am avut ocazia să joc în meciurile de Cupă şi sper să o fac şi în continuare. Eu mă pregătesc şi aştept să-mi vină rândul. Îmi doresc să câştigăm titlul şi Europa League şi pe urmă mai vedem. Acum cel mai important este obiectivul echipei

E normal să nu îi convoci pe cei care nu evoluează la cluburi, e un moment mai delicat, noi ne dăm silinţa să jucăm la cluburi, pentru că fără naţională nu se poate, iar noi ne dorim să venim şi să facem lucruri bune pentru naţională", a spus Pantilimon pentru Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite