Pantelis Kapetanos: „Am fost la sală în loc să petrec!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kapetanos, atacantul grec al Stelei, şi-a alcătuit un program individual de pregătire pentru perioada vacanţei de iarnă. Spre deosebire de alţi jucători care nu se pot abţine să nu petreacă

Kapetanos, atacantul grec al Stelei, şi-a alcătuit un program individual de pregătire pentru perioada vacanţei de iarnă. Spre deosebire de alţi jucători care nu se pot abţine să nu petreacă de Sărbători, Pantelis Kapetanos s-a străduit să rămână într-o formă sportivă bună, conştient că îl aşteaptă un retur dificil.

Plecat în Grecia, unde a stat alături de familie, Pantelis a preferat să meargă la sală şi să alerge decât să se bucure de mâncarea şi băutura care se consumă de obicei în exces de Crăciun. „Pentru mine este important să fiu în formă. Sezonul trecut am stat pe tuşă din cauza unor probleme medicale, aşa că sunt sătul de odihnă. Am fost la sală şi am făcut alergări. Am lăsat familia să se distreze de Sărbători”, a spus grecul. Acesta este cunoscut ca un tip căruia nu-i plac excesele de niciun fel.

„Nu-i place să iasă prin cluburi, nu bea şi nu fumează. E genul de om pe care îl interesează familia şi meseria”, l-a caracterizat ziaristul grec Dimitris Zorzos.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite