FOTBAL: Panduru, noul director sportiv al Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Panduru, noul director sportiv al Stelei
FOTBAL: Panduru, noul director sportiv al Stelei

Gigi Becali l-a adus la Steaua pe fostul antrenor Basarab Panduru pentru a  face militărie cu jucătorii lui Cristiano Bergodi. Panduru va ocupa, de luni, funcţia de director sportiv al echipei din Ghencea. “M-am înţeles cu Panduru. El va fi mâna de fier în Ghencea", a spus Becali, care a adăugat că Panduru va întrerupe colaborarea cu GSP Tv.

“M-am înţeles cu Panduru. El va fi mâna de fier de acum încolo în Ghencea. Aveam nevoie de unul ca el şi sunt bucuros că am ajuns la o înţelegere. Nu poţi face performanţă dacă laşi jucătorii de capul lor. De acum încolo va fi militărie la Steaua. Panduru se va ocupa de asta!”, a spus Becali la sport. ro

Latinfudiarul din Pipera a mai mărturisit că i-a luat pe campionii de la Unirea drept exemplu pentru acest sezon:”Vreau sa fac ca la Unirea Urziceni, Dan Petrescu are un secret şi acela este disciplina. Numai cu dictatură se poate face performanţă”.

Becali susţine că nu l-a adus la echipă pe Panduru pentru a-I sulfa în ceafă antrenorului Italian:”Bergodi nu trebuie să se simtă ameninţat. El este ca un copil, nu mă supara declaraţiile lui. El ştie că nu mă bag la echipă şi îşi vede de treaba lui”.

Patronul din Ghencea a mai precizat că noul director sportive al echipei va fi obligat să renunţe la contractul pe care le avea cu postul GSPTV: ”Panduru vine de luni la Steaua pentru că are emisiune sâmbăta. De luni nu va mai fi jurnalist. Este un om foarte inteligent, posibil să fie mai bun ca MM în meseria asta. E foarte înţelept, nu jigneste pe nimeni. El spune ce gândeşte, ceea ce este o mare calitate”.

Antrenorul Cristiano Bergodi s-a arătat încântat de venirea lui Panduru la echipă.

"Sunt foarte mulţumit, este un băiat deştept, l-am auzit cum vorbeşte şi este un om potrivit pentru noi. Eu nu l-am cunoscut, doar am jucat împotriva lui atunci când el antrena echipa Farul Constanţa. Renzo (n.r. - Renzo Rossi, antrenor secund la Steaua) are însă o relaţie foarte strânsă cu el. Probabil el va fi lângă noi, lângă echipă, ne va sprijini. A fost un mare stelist, a iubit acest club şi este binevenit cu noi", a spus Bergodi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite