FOTBAL: Panduru, prezentat oficial: "Nu fur postul nimănui!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Panduru, prezentat oficial: "Nu fur postul nimănui!"
FOTBAL: Panduru, prezentat oficial: "Nu fur postul nimănui!"

Basarab Panduru a fost prezentat oficial în funcţia de manager sportiv al echipei Steaua Bucureşti. Noul oficial din Ghencea a declarat că nu ar fi venit la acest club, dacă nu se înţelegea cu antrenorul Cristiano Bergodi.

"Şi când am venit antrenor la Timişoara, nu ştiam la ce mă bag, la fel ca şi acum. Nu aş fi venit la Steaua dacă nu mă înţelegeam bine cu Cristiano Bergodi. Nu-mi plac speculaţiile acestea, că vin să-i fur lui postul. Nu fur postul nimănui. Mă deranjează, pentru că ştiu prin ce am trecut eu ca antrenor. Mă voi consulta cu Bergodi, pentru că în asta constă funcţia mea", a precizat Panduru

"Nu am obiective imediate, dar pot să spun că sunt pregătit să câştig cât mai multe trofee cu Steaua", a spus oficialul Stelei.

Valeriu Argăseală, preşedintele clubului din Ghencea, a declarat că ideile despre fotbal ale managerului sportiv şi ale antrneorului corespund: "Bergodi şi Panduru şi-au împărtăşit ideile despre fotbal. Din fericire pentru noi, ideile lor au corespuns întru totul.Lui Pandi i se potriveşte expresia «omul potrivit la locul potrivit, la timpul potrivit!». Are experienţă ca internaţional, ca jucător în străinătate".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite