FOTBAL: Gigi Becali l-a demis pe Bergodi! "Voi vorbi cu Panduru"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Gigi Becali l-a demis pe Bergodi! "Voi vorbi cu Panduru"
FOTBAL: Gigi Becali l-a demis pe Bergodi! "Voi vorbi cu Panduru"

Gigi Becali a luat decizia de a-l demite pe Cristiano Bergodi după rezultatul de egalitate pe care Steaua l-a obţinut pe teren propriu cu Şerif Tiraspol, 0-0, în prima etapă din Europa League. Patronul Stelei nu a confirmat varianta numirii ca antrenor a lui Basarab Panduru dar a spus că va vorbi cu acesta.

Update 01.35: O parte dintre suporterii Stelei au venit la stadionul Ghencea pentru a-l susţine pe antrenorul Cristiano Bergodi

Update 01.25: Se pare că Gigi Becali va negocia chiar în această noapte cu Basarab Panduru. "Dacă acceptă, el e noul antrenor" a spus patronul Stelei la Gsp.tv

Update 01.21: Bergodi şi-a luat rămas bun de la cei aflaţi încă la stadion, după o şedinţă violentă care a avut loc într-unul dintre birouri. Potrivit Sport.ro discuţiile care au avut loc între Bergodi şi Gigi Becali s-au purtat pe un ton extrem de ridicat, auzindu-se chiar ţipete şi zgomote provocate de aruncarea unor obiecte.

"Nimeni nu-şi bate joc de onoarea mea" a declarat Becali în direct la Sport.ro. "Nu mă mai interesează fotbalul în acest moment. Dar nimeni nu-şi bate joc de onoarea mea" a continuat Becali.

Gigi Becali nu a fost lăsat să intre la pauză în vestiarul Stelei de către antrenorul Cristiano Bergodi. "De câte ori m-am dus eu la vestiar în 7 ani de zile. O dată pe vremea lui Olăroiu", a tunat Becali la sport.ro. "Bergodi a făcut un gest urât, sfidător la adresa mea. Parcă zicea "Ce cauţi aici zdreanţo, găinare...", a explicat patronul Stelei ceea ce s-a întâmplat la pauză.

Mai citeşte: Bergodi: "Jocul şi rezultatul m-au dezamăgit"
Gigi Becali: Mi-e jenă şi mi-e ruşine
Bergodi: Patronul vrea trofeul dar nu se poate

"Bergodi m-a dezonorat. A fost prea umilitor gestul pe care l-a făcut în faţa mea la vestiar", a mai spus Gigi Becali.

"Nu pot spune că Basarab Panduru va fi noul antrenor, dar voi vorbi cu el", a continuat Becali. "Nu cred că mă voi răzgândi, dar şi Bergodi cred că e orgolios şi nu va accepta să revină. De ce să fie el orgolios în ţara mea pe banii mei, iar eu să nu fiu", a declarat Becali la Gsp TV.

"Îl demiteam şi dacă bătea cu 5-0 după ce mi-a făcut la pauză", a fost o altă declaraţie a patronului Stelei.

"E decizia lui, e treaba lui, e echipa lui. Nu am ce să comentez" a declarat Victor Becali despre decizia vărului său.

Jucătorii nu ştiau nimic la finalul meciului de pe Ghencea. "Nu ştiu nimic. Bergodi este antrenorul nostru. La pauză patronul a venit la vestiar, era supărat normal, dar nu pot să cred că a luat o astfel de decizie. Echipa are identitate cu Bergodi" a declarat Robinson Zapata.

"Reproşurile de ordin tehnic pe care Becali i le aduce lui Bergodi sunt justificate. Steaua nu a jucat nimic şi nu numai în meciul cu Şerif Tiraspol", a declarat Mihai Stoichiţă la Gsp TV. "Bergodi şi-a asumat un risc când a venit la Steaua", a mai spus fostul antrenor al roş-albaştrilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite