FOTBAL: Youssouf Kamara va semna cu Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul ivorian Youssouf Kamara, de la FC Argeş, va semna în iarnă un contract valabil două sezoane cu Pandurii Târgu Jiu, după ce s-a ajuns la un acord în acest sens, a declarat, luni, vicepreşedintele clubului gorjean, Viorel Temelescu.

"Kamara şi-a depus memoriu pentru a deveni jucător liber şi chiar are semnătură din partea clubului FC Argeş pentru încetarea contractului. Marţi va avea loc o şedinţă la FRF în care va fi judecat cazul său, însă, chiar şi aşa, îl putem legitima doar din iarnă, pentru că a depus memoriu după începerea sezonului. Noi am discutat deja cu jucătorul şi am ajuns la un acord, va semna un contract valabil două sezoane", a spus Temelescu, pentru agenţia NewsIn.

Fotbalistul ivorian în vârstă de 28 de ani a sosit la FC Argeş în vara anului 2008, însă la începutul acestui sezon a întârziat la reunirea lotului şi a intrat în conflict cu oficialii clubului din Trivale. Acesta şi-a şi depus memoriu la FRF pentru a deveni jucător liber de contract, acuzând formaţia piteşteană de neplata mai multor restanţe financiare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite