FOTBAL: Predrag Lazici a semnat cu Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Predrag Lazici a semnat cu Pandurii
FOTBAL: Predrag Lazici a semnat cu Pandurii

Jucătorul Predrag Lazici a semnat un contract pe o perioadă de doi ani cu formaţia Pandurii Târgu Jiu, după ce în sezonul precedent fotbalistul sârb a fost legitimat la echipa CS Otopeni, care a retrogradat în liga secundă.

Fotbalistul s-a aflat la Târgu Jiu încă de la începutul acestei săptămâni, interval în care a susţinut probe de joc, în timp ce conducerea clubului gorjean s-a interesat dacă jucătorul este liber de contract. "Lazic a venit la noi liber de contract. Este un jucător cu experienţă, are de 27 de ani, şi a semnat cu noi pe doi ani, dar, în funcţie de ce va face anul ăsta, putem să îmbunătăţim sau să prelungim contractul. Nu mai vreau contracte pe mulţi ani. După cum l-am văzut, s-a mişcat bine la partida amicală cu Drobeta, cred că poate să joace 25-30 de minute într-un meci pentru că e pregătit. Poate să joace şi în atac", a spus Cârţu.

Lazici, în vârstă de 27 de ani, a mai evoluat la Partizan Belgrad, în perioada 2004-2008, iar în Liga I a jucat la CS Otopeni, în ediţia 2008-2009, în 23 de partide.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite