FOTBAL: Sânmărtean:"Dinamo nu trebuie să-şi facă griji cu Panathinaikos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Sânmărtean:"Dinamo nu trebuie să-şi facă griji cu Panathinaikos"
FOTBAL: Sânmărtean:"Dinamo nu trebuie să-şi facă griji cu Panathinaikos"

Fostul mijlocaş al lui Panathinaikos Atena, Lucian Sânmărtean, a declarat, astăzi, că Dinamo nu ar trebui să se teamă foarte mult de echipa pregătită de Henk ten Cate, în disputa din grupele Ligii Europa, deoarece grecii nu sunt o echipă de speriat.

"Panathinaikos are jucători valoroşi, cu experienţă în cupele europene, însă nu sunt de speriat. Diferenţa dintre cele două loturi nu e mare. La ce echipă are Dinamo, nu cred că are trebui să îşi facă foarte multe griji. Trebuie doar să trateze foarte serios partida şi să joace cu determinare. Grecii o să vină montaţi să câştige, mai ales că au pierdut primul meci din grupă. Panathinaikos nu evoluează aşa de bine în deplasare, ei acasă sunt puternici, acolo unde fanii pun mare presiune pe adversar", a spus Sânmărtean.

Mijlocaşul Gloriei a făcut şi o analiză a adversarului lui Dinamo din grupele Ligii Europa: "Când eu jucam la Panathinaikos, Katsouranis evolua la AEK Atena, însă nici după ce a jucat în Europa nu a rupt gura târgului. La fel ca şi atacantul lor, Salpingidis, dacă era mare valoare juca la un club important din Occident. E un jucător enervant, rapid, foarte agil lângă careu, însă fundaşii lui Dinamo nu trebuie să se teamă de el. În apărare sunt modeşti, întotdeauna Panathinaikos a fost slabă pe apărare. Doar când a fost Malesani la echipă au avut o apărare mai organizată. Suporterii lor vor spectacol, multe goluri, pun mai puţin preţ pe apărare".

Partida Dinamo-Panathinaikos Atena, din etapa a doua a Grupei F a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22:05, pe stadionul din Ştefan cel Mare. În prima rundă, elevii lui Bonetti s-au impus pe terenul lui Sturm Graz, scor 1-0, în timp ce Panathinaikos a fost învinsă pe teren propriu de Galatasaray, scor 1-3.
NewsIn

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite