Grecii de la Panathinaikos, nervoşi la sosirea în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grecii de la Panathinaikos, nervoşi la sosirea în Bucureşti
Grecii de la Panathinaikos, nervoşi la sosirea în Bucureşti

Delegaţia echipei elene de fotbal Panathinaikos Atena, care joi, de la ora 22.05, va întâlni pe stadionul din Şos. Ştefan cel Mare, formaţia Dinamo, în etapa a 2-a a Europa League, a sosit miercuri la Bucureşti, unde a fost aşteptată de directorul departamentului relaţii internaţionale din cadrul clubului Dinamo, Adrian Alexandrescu.

Cei circa 20 de jandarmi aduşi la aeroport pentru a asigura ordinea la această sosire au format un cordon pentru ca fotbaliştii şi oficialii eleni să se deplaseze fără probleme către autocarul care urma să-i transporte la Hotelul Crowne Plaza, unde urmau să fie cazaţi.

Grecii au dat dovadă că se tem de români, ei aducându-şi cu de acasă mâncarea pentru cele două zile pe care le vor petrece în România.

Mai mult decât atât, antrenorul echipei elene, Henk ten Cate, a bruscat un cameraman Pro TV şi a ţipat la el. ''Mi-ai cerut voie să mă filmezi'', l-a întrebat isteric tehnicianul.

Partida FC Dinamo-Panathinaikos Atena, contând pentru etapa a 2-a a grupei F a Europa League, se va disputa joi seară, de la ora 22,05, pe stadionul Dinamo şi va fi transmis în direct la ProTV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite