FOTBAL: Szekely: "Până acum nu am arătat nimic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Stelei, Janos Szekely, a declarat, sămbătă, că va demonstra în noul sezon că are valoare pentru a evolua pentru gruparea din Ghencea, deoarce în sezonul trecut a fost mai mult accidentat şi nu a putut să arate nimic.

"Sunt sigur că vom juca din ce în ce mai bine. E foarte important că am obţinut un nou succes. Va trebui să ne păstrăm acelaşi tonus şi în meciurile oficiale. Cât despre mine, voi da totul pentru a demonstra că am valoare, deoarece nu prea am arătat nimic în sezonul trecut", a spus Szekely pentru site-ul oficial.

El a mai afirmat că atât el cât şi restul colegilor se înţeleg foarte bine cu Cristiano Bergodi: "Comunicăm excelent cu Bergodi. Ne conectează la meciuri, ne explică fiecăruia în parte ce aşteptări are de la noi şi a adus foarte multă linişte în sânul echipei".

Fotbalistul susţine că echipa se află într-o formă foarte bună la începutul pregătirilor pentru viitorul sezon: "E clar că şi noi suntem dezamăgiţi că nu am intrat în Champions League, însă e bine totuşi că am prins o cupă europeană. Am uitat deja ce s-a întâmplat în stagiunea precedentă, o luăm de la zero. Suntem într-o formă bună, iar acesta e doar începutul".

Steaua a învins, vineri, formaţia cehă Bohemians Praga, scor 2-0, prin golurile lui Szekely şi Toja, în a doua partidă de pregătire din cantonamentul din Austria, după ce în primul meci s-a impus în faţa lui NK Celje, din Slovenia, scor 3-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite