FOTBAL: Pălimaru, de la Poli Iaşi, a fost împrumutat la Cetatea Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Pălimaru, de la Poli Iaşi, a fost împrumutat la Cetatea Suceava
FOTBAL: Pălimaru, de la Poli Iaşi, a fost împrumutat la Cetatea Suceava

Fostul internaţional de tineret Clement Pălimaru a fost împrumutat până la finalul sezonului de Politehnica Iaşi la divizionara secundă Cetatea Suceava, a declarat, sâmbătă, preşedintele Sorin Boca.

"Clement Pălimaru nu a intrat pentru moment în vederile antrenorului Petre Grigoraş şi a fost trimis la echipa a doua. Am convenit că pentru jucător este mai bine să evolueze în liga a doua, şi nu în cel de-al treilea eşalon, de aceea l-am împrumutat la Cetatea Suceava. Pălimaru va juca un sezon la Suceava, dar în contractul de împrumut există o clauză conform căreia noi îl putem readuce în Copou la finalul turului, dacă antrenorul Petre Grigoraş va solicita acest lucru", a declarat Sorin Boca.

Petre Grigoraş speră ca acest împrumut la Suceava să-i prindă bine lui Pălimaru. "Decât să joace la liga a treia, la Poli II, mai bine să joace în eşalonul secund, acolo unde echipele sunt mai valoroase, iar meciurile sunt mult mai tari. La ce nivel este el acum, cu greu ar fi prins un loc în echipa mare, de aceea consider că împrumutul la Suceava îl poate ajuta pe Clement să redevină atacantul de care Poli are nevoie", a spus tehnicianul.

Atacantul în vârstă de 23 de ani a fost împrumutat în sezonul trecut la o altă divizionară secundă, Petrolul Ploieşti, de unde a revenit în iarnă, dar nu a reuşit să se impună la formaţia pregătită în retur de Cristiano Bergodi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite