Italia - Palermo îşi propune să câştige titlul peste două sezoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele lui Palermo, Maurizio Zamparini, a afirmat că echipa antrenată de Walter Zenga îşi propune ca peste doi ani să cucerească titlul de campioană în Serie A, informează presa italiană.

"Modelul meu este Sampdoria din perioada lui Paolo Mantovani. Vom munci foarte mult de la an la an şi vrem să promovăm tinerii. Obiectivul este să ne luptăm la titlu peste doi ani. Trebuie să ne batem cu echipele mari. Avem în faţa numai pe Inter şi Juventus, iar diferenţa din punct de vedere tactic dintre noi şi Milan sau AS Roma nu este mare. Singurul lor avantaj este experienţa", a spus Zamparini.

Oficialul s-a declarat mulţumit şi de campania de achiziţii din vară. "Manuele Blasi este un transfer foarte bun. Pot să acord nota 9 campaniei de transferuri. Dacă îl aduceam pe Blerim Dzemaili ar fi fost de nota 10. Poate că ne lipsesc unele individualităţi, dar avem jucători de clasă în lot. Forţa noastră este una colectivă. În cel mult doi ani vom deveni una dintre cele mai puternice echipe din campionat", a adăugat preşedintele.

Formaţia siciliană a transferat în această vară şi doi jucători români, pe Dorin Goian şi Cristian Melinte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite