FOTBAL: Pădureanu e satisfăcut că are două echipe în Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Pădureanu e satisfăcut că are două echipe în Cupa României
FOTBAL: Pădureanu e satisfăcut că are două echipe în Cupa României

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat agenţiei MEDIAFAX după tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei României, că prezenţa în competiţie a două echipe ale clubului, Gloria şi Gloria II, este "o adevărată performanţă" şi a precizat că ambele formaţii vor avea confruntări dificile.

"Satisfacţia noastră este că avem două echipe în 16-imi, este o adevărată performanţă. Şi Gloria, şi Gloria II vor avea meciuri dificile, pentru că în Cupă niciun meci nu e uşor. Cupa României este o competiţie a surprizelor, orice se poate întâmpla", a declarat Jean Pădureanu.

La rândul său, antrenorul principal al Gloriei, Sandu Tăbîrcă, a spus că este mulţumit de tragerea la sorţi. "Trebuie să fim multumiţi de această tragere la sorţi. Gloria II a căzut cu Universitatea Craiova, nu trebuie să ne urmeze exemplul şi să ia cinci goluri la Craiova. Revenind la meciul nostru cu Dunărea Giurgiu, va trebui să îl tratăm cu maximă seriozitate. Ştim că, în Cupă, toate echipele evoluează cu mare ambiţie şi, cu siguranţă, Dunărea nu va veni de la Giurgiu doar ca să facă act de prezenţă", a declarat Tăbîrcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite