PSG îl vrea pe Mircea Lucescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Francezii insistă pe varianta Lucescu la PSG. Presa din Hexagon scrie astăzi despre antrenorul român ca soluţie pentru banca tehnică a echipei din capitala Franţei. Antrenorul român face parte din planurile pe care grupul de investitori din Qatar care au preluat clubul.

Aceştia vor să facă schimbări de la rădăcini, pentru a readuce PSG-ul în elita fotbalului mondial. Arabii s-au gândit că Mircea Lucescu este cea mai bună soluţie pentru a forma o echipă capabilă să aducă rezultate. Noii investitori sunt impresionaţi de opera lui "Il Luce" de la Doneţk, unde a construit o echipă care se ia la trântă cu forţele Europei.

Mircea Lucescu, care mai are contract cu Şahtior până în 2012, a refuzat să comenteze informaţiile apărute în media din Franţa, dar a recunoscut că proiectul gândit de noii patroni este atrăgător: "Este un proiect pentru o echipă cu adevărat mare, este interesant."

Totuşi, nu cu mult timp în urmă, antrenorul român a declarat că nu ia în calcul o despărţire de echipa din Doneţk. Se pare că marea ţintă a lui Lucescu este câştigarea Ligii Campionilor, singurul trofeu european care-i lipseşte din palmares.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite