FOTBAL: Ferguson: "Owen să fie primit ca un erou de fanii lui Liverpool!"v

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Ferguson: "Owen să fie primit ca un erou de fanii lui Liverpool!"v
FOTBAL: Ferguson: "Owen să fie primit ca un erou de fanii lui Liverpool!"v

Managerul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a declarat, sâmbătă, că Michael Owen nu va avea nicio problemă în a face faţă presiunii la care va fi supus de suporterii fostului său club, FC Liverpool, în derby-ul etapei a 10-a din Premier League, informează Daily Mail.

"Michael a jucat pentru Liverpool mai bine de 10 ani, iar golurile pe care le-a marcat acolo l-au consacrat ca unul dintre cei mai buni atacanţi din istoria fotablului. Acest aspect ar trebui să fie de partea sa, dar va fi interesant de văzut cum vor reacţiona fanii. Oricum ar fi, Michael are experienţa şi maturitatea necesare pentru a face faţă oricărui tip de public. Personal, cred că ar trebui să aibă parte de o primire de erou, deşi nu pot să uit că Paul Ince a fost huiduit de susţinătorii noştri când a semnat cu Liverpool", a spus antrenorul scoţian al campioanei Angliei.

Ferguson a mai spus că Owen şi-a dorit foarte mult să îmbrace tricoul lui United şi niciuna dintre părţi nu a ţinut cont de trecutul jucătorului pe Anfield Road: "În vară, m-am hotărât să îl iau pe Michael şi i-am propus să vină la Manchester. A fost foarte simplu, deoarece îşi dorea enorm să joace din nou la un club de top. Trecutul său la Liverpool nu a fost menţionat de niciunul dintre noi, nici măcar pentru o secundă".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite