FOTBAL: Ioan Ovidiu Sabău: "Încă nu am semnat cu Dinamo!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al echipei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a ajuns la o înţelegere verbală cu formaţia FC DInamo Bucureşti, urmând ca, în zilele următoare, să semneze un contract valabil pe trei ani.

Acţionarul echipei Dinamo Bucureşti, Vasile Turcu, a declarat luni că Ioan Ovidiu Sabău reprezintă un proiect bun pentru alb-roşiii. „Sabău este un proiect bun pentru Dinamo, iar Dinu Gheorghe este şi el o soluţie în conducerea clubului”, a spus Turcu pentru dinamovişti.ro.

Oficialul formaţiei din Capitală a mai spus că Mircea Rednic şi-a dat demisia prin telefon: „Rednic nu poate conduce o echipă! Ce antrenor e ăsta de stă ba în Belgia, ba în România? Cine e de vină că am ratat titlul? Eu, Borcea, gazonul, iarba, suporterii? Nu! Rednic e de vină!”

"Sabău încă nu a semnat contractul cu Dinamo, dar s-a înţeles cu cei de acolo la toate detaliile. În perioada următoare va fi totul oficial. A mai rămas să se vadă cu cei din Ştefan cel Mare în cursul zilei de luni pentru a pune la punct şi strategia pentru noul sezon", a afirmat unul dintre apropiaţii tehnicianului.

Ioan Ovidiu Sabău va fi ajutat la gruparea din Ştefan cel Mare de secundul Mircea Cojocaru şi preparatorul Dan Didiţă, cei care au fost şi la Gloria Bistriţa. Antrenorul cu portarii ar urma să fie Gheorghe Niţu, care a mai ocupat această funcţie la Dinamo.

Contactat de Sport.ro, Ioan Ovidiu Sabău a spus: "Eu nu am semnat cu Dinamo şi nu am niciun impresar. Eu sunt la Cluj, discuţii au fost, dar nu numai cu mine. Eu zic că a venit momentul şi pentru mine să iau o echipă mare. Nu este uşor să antrenezi şi eu zic că, acum, după cinci-şase ani de activitate, trebuie să încerc şi altceva. Nu am ajuns la nivelul de discuţii de a pune condiţii şi de a fixa nişte obiective pentru că este prea devreme. Eu am avut o înţelegere cu domnul preşedinte Pădureanu, de la Bistriţa, şi am depins de acordul dânsului. Nu aş putea să spun acum în cât timp aş lua o decizie. Ceea ce pot să spun este că, în momentul de faţă, sunt la Cluj şi că nu am semnat cu Dinamo. La Bistriţa nu voi mai continua, oricum. Nu pot să spun acum numele viitoarei echipe la care voi activa".

Actualul tehnician al formaţiei din Capitală a mai evoluat pentru gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare ca jucător, în perioada 1988-1990, după care s-a transferat în Olanda, la echipa Feyenoord. Ca antrenor, Ioan Ovidiu Sabău s-a aflat pe banca formaţiilor ”U” Cluj (2003), Gaz Metan Mediaş (2003-2005) şi Gloria Bistriţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite