FOTBAL: Ioan Ovidiu Sabău: "Am făcut prost echipa şi am jucat slab"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Ioan Ovidiu  Sabău: "Am făcut prost echipa şi am jucat slab"
FOTBAL: Ioan Ovidiu Sabău: "Am făcut prost echipa şi am jucat slab"

Antrenorul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, şi-a asumat, aseară, vina pentru remiza, scor 0-0, pe care formaţia bănăţeană l-a înregistrat în faţa Astrei Ploieşti.

"Am făcut un joc foarte slab, confuz, lent, fără personalitate şi astfel nu puteam obţine mai mult. Am greşit tot şi îmi asum responsabilitatea pentru rezultat, deoarace am făcut prost echipa. Am arătat ca o echipă blazată şi este îngrijorător că se întâmplă asta înaintea unui meci din cupele europene. Trebuie să ne schimbăm în totalitate, dacă vrem să obţinem rezultate bune pe viitor", a spus Sabău.

De cealaltă parte, italianul Nicolo Napoli s-a declarat foarte mulţumit de jocul prestat de echipa sa, dar mai ales de rezultatul obţinut împotriva vicecampioanei Ligii I: "Sunt foarte bucuros pentru acest rezultat. Pentru noi a fost un joc şi un rezultat de moral. Am avut câteva ocazii, dar până la urmă ne mulţumim cu acest egal. Nu am înţeles faza de la acea lovitură liberă indirectă, dar e bine că am reuşit să evităm golul. Avem o echipă tânără şi trebuie să exploatăm aptitudinile jucătorilor".

Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a remizat, duminică, cu Astra Ploieşti, scor 0-0, într-un meci care s-a disputat la Buzău pentru că gazonul arenei Dan Păltinişanu este în proces de modernizare. În urma acestui rezultat, FC Timişoara se află pe locul 8, cu 10 puncte, la egalitate cu alte 4 formaţii, în timp ce Astra Ploieşti ocupă poziţia a 13-a, la egalitate cu Gaz Metan Mediaş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite