Ferrari-ul lui Rednic rugineşte la Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ferrari-ul lui Rednic rugineşte la Otopeni
Ferrari-ul lui Rednic rugineşte la Otopeni

Fostul antrenor al echipei Dinamo şi-a comandat în primăvară un bolid de 300.000 de euro, dar nu l-a mai ridicat de la reprezentanţă pentru că a ratat titlul şi calificarea în Liga Campionilor. Optimist în privinţa şanselor lui Dinamo de a câştiga campionatul şi de a merge în grupele Ligii Campionilor, „Puriul“ şi-a comandat, la sfârşitul anului 2008, un Ferrari Scaglietti.

Socoteala de-acasă nu se potriveşte cu cea din târg! O vorbă pe care Mircea Rednic a învăţat-o la finalul sezonului 2008-2009. „Vreau să-l ţin doar în garaj, să mă uit la el şi să-mi amintesc de fiecare dată cum am luat titlul cu Dinamo“, şi-a justificat Rednic opţiunea la momentul respectiv. Eşecurile pe linie ale „câinilor” au dat însă peste cap toate planurile privind achiziţionarea bolidului italian. Marea problemă este că acea comandă a rămas.

Antrenorul de 47 de ani a solicitat oficial către reprezentanţa de la Otopeni un Ferrari în valoare totală de 300.000 de euro, pe care însă nu l-a ridicat şi nici nu intenţionează să şi-l mai ia.

„Cred că maşina a şi venit în ţară. Am făcut comanda la Otopeni. Dar n-o mai iau pentru că nu mi-am îndeplinit obiectivele. Ar fi fost un cadou frumos pe care mi l‑aş fi făcut, dar nu se ştie niciodată...  Nu am plătit nimic în avans pentru acel Ferrari, aşa că nu am pierdut niciun ban”, a povestit Rednic.

Ar fi avut cel mai scump model

image


Rednic (foto) nu s-a zgârcit deloc în momentul în care s-a decis să-şi cumpere un Ferrari. S-a orientat către un model mai scump decât salariul pe un sezon pe care îl încasa în „Ştefan cel Mare”. Cu toate dotările, Ferrari Scaglietti costă 300.000 de euro, cu 50.000 de euro mai mult decât avea „Puriul” la Dinamo. Până acum în România s-a livrat un singur exemplar Ferrari 612 Scaglietti One-to-One.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite