Dorinel Munteanu, neplătit de conducerea Oţelului Galaţi de câteva luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, marţi, că nu a mai fost plătit de echipa moldoveană de câteva luni, dar a precizat că înţelege situaţia prin care trece gruparea moldoveană.

"Ca şi jucătorii, nici eu nu am fost plătit de câteva luni de zile. Trebuie însă să înţelegem situaţia şi să mergem mai departe. Nu aş fi însă de acord să vin cu bani de acasă, ar fi culmea să-mi plătesc singur munca. Ştiu că Rednic şi Răzvan Lucescu au mai procedat aşa, dar probabil că aveau conturile pline", a afirmat tehnicianul.

Dorinel despre Săpunaru: "După un meci câştigat poţi sărbători"

Dorinel Munteanu spune că gestul fundaşului Cristian Săpunaru de la întoarcerea echipei naţionale din Polonia nu este condamnabil, pentru că după o victorie jucătorii au dreptul să sărbătorească. "Nu am văzut meciul cu Polonia, dar este foarte important că s-a obţinut victoria. Nu contează că a fost meci amical. Cât despre incidentul cu Săpunaru, probabil că îi era frică de zborul cu avionul şi a băut şi el ceva. Nu cred că gestul lui este atât de condamnabil, după o victorie poţi sărbători", a explicat Munteanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite