FOTBAL: Grigoraş: "Am o strângere de inimă că joc împotriva Oţelului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Grigoraş: "Am o strângere de inimă că joc împotriva Oţelului"
FOTBAL: Grigoraş: "Am o strângere de inimă că joc împotriva Oţelului"

Antrenorul echipei Poli Iaşi Petre Grigoraş se întoarce ca adversar la Galaţi, unde a pregătit Oţelul timp de trei ani şi jumătate. Mâine, de la ora 15.00, este programată partida Oţelul Galaţi - Poli Iaşi. Directorul general al Oţelului, Marius Stan, a activat şi ca preşedinte al clubului ieşean.

Petre Grigoraş a declarat pentru www.adevarul.ro că are o strângere de inimă înaintea acestui meci. "Sentimentele sunt sentimente, fotbalul este altceva. Eu sunt profesionist şi trebuie să apăr interesele echipei de care sunt plătit. Desigur, sentimenete există pentru că am lucrat timp de trei ani şi jumătate cu o mare parte din jucătorii de la Oţelul Galaţi. Am mai multe bucurii decât necazuri şi multe amintiri plăcute. Am o strângere de inimă că voi juca împotriva lor, dar ăsta este fotbalul, să te confrunţi cu adversari pe care nu i-ai fi dorit să-i întâlneşti", a spus Grigoraş

Tehnicianul ieşenilor a precizat că îşi aminteşte doar de clipele frumoase petrecute la Galaţi. "Nu am resentimente. Tot ce a fost a trecut şi păstrez doar lucrurile frumoase, pentru că au fost foarte multe. Ca în orice familie, au mai existat certuri şi opinii diferite, dar este normal. Probleme deosebite nu am avut cu nimeni", a afirmat Grigoraş.

Grigoraş a încheiat prin a spune că nu este un avantaj că ştie cum evoluează fotbaliştii gălăţeni. "Nu ştiu dacă este vreun avantaj că ştiu echipe Oţelul, pentru că dacă propria echipă nu joacă la capacitate maximă degeba o cunosc eu slăbiciunile şi punctele forte", a declarat antrenorul.

.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite