FOTBAL: Jelev şi Kolev vor pleca în iarnă de la Oţelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Jelev şi Kolev vor pleca în iarnă de la Oţelul
FOTBAL: Jelev şi Kolev vor pleca în iarnă de la Oţelul

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, marţi, că portarul Stoian Kolev şi fundaşul Jivko Jelev vor să părăsească echipa în iarnă, deoarece conducerea nu le-a mai achitat drepturile salariale pe ultimele 3 luni.

"Dragoste cu sila nu se poate face, iar cu fotbalişti care vin şi îmi spun că nu pot juca la adevarata lor valoare dacă nu sunt plătiţi nu mai putem face echipă. Din iarnă vom încheia conturile cu cei doi, îmi pare rău că nu au înţeles situaţia prin care trecem. Cum două sezoane au încasat banii la timp şi nu au fost probleme, cred că şi acum ar fi trebuit să înţeleagă situaţia, aşa cum au înţeles-o toţi. Eu îmi pun casa gaj la bancă să plătesc salariile restante pe trei luni ale fotbaliştilor, pentru că altă situaţie nu am găsit, şi ei fac mofturi?", a spus Stan pentru NewsIn.

Oficialul echipei gălăţene a mai afirmat că îi pare rău că nu i-a cedat pe fotbaliştii bulgari la începutul sezonului, atunci când pe adresa clubului au sosit oferte tentante: "Dacă ei asta vor, noi nu ne putem opune şi, probabil, vom câştiga şi ceva bani de pe urma lor pentru că mai au contracte cu noi pe încă un an. Îmi pare rău că nu le-am dat drumul în vară, când câştigam bani mult mai mulţi de pe urma lor".

În urmă cu două săptămâni, Kolev şi Jelev şi-au depus la club notificări prin care îşi cer drepturile salariale restante, iar ulterior şi-au depus şi memorii pentru a deveni jucători liberi. Conform unor surse din cadrul formaţiei gălăţene, de serviciile celor doi fotbalişti bulgari se interesează Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite