Oţelul Galaţi se reuneşte mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lotul echipei Oţelul Galaţi se va reuni mâine, de la ora 19.00, pentru campania de pregătire a ediţiei 2009-2010 a Ligii I. Antrenamentul de mâine va fi urmat de alte şedinţe de pregătire la Galaţi până luni, 29 iunie, când este programată plecarea în primul cantonament al verii, în Poiana Braşov. Stagiul din Poiana va dura pana pe 8 iulie, iar între 12 şi 24 iulie se va derula un cantonament cu meciuri de verificare în Austri

În altă ordine de idei, Oţelul Galaţi i-a transferat pe fotbaliştii Liviu Antal, Zdenko Baotic, Milan Perendija şi Gorgi Mojsov, primii doi venind la formaţia lui Grigoraş din postura de jucători liberi de contract, iar ceilalţi au costat câte 100.000 de euro.

Mijlocaşul dreapta Liviu Antal (1,90m) şi-a încheiat în această vară contractul cu FCM Târgu Mureş şi a semnat cu Oţelul până în 2014. În ediţia trecută de campionat a ligii secunde, fotbalistul în vârstă de 20 de ani a marcat şase goluri pentru formaţia ardeleană.  

Portarul bosniac Zdenko Baotic a sosit la rândul său din postura de jucător liber după ce şi-a încheiat conturile cu formaţia din ţara sa natală, FK Zeljeznicar Sarajevo. Născut pe 9 martie 1985, Baotic (1,92 m, 86 kg) are peste 60 de selecţii în echipa naţională U21 a Bosniei şi a semnat un contract pe patru ani cu echipa lui Petre Grigoraş.

Fundaşul central sârb Milan Perendija (23 de ani) a fost achiziţionat de la Rabotnicki Skopje în schimbul a 100.000 de euro şi a semnat un contract pe 4 ani, aşa cum a fost şi în cazul mijlocaşului central Gorgi Mojsov (24 de ani), sosit de la aceeaşi echipă în condiţii similare. "Sunt doi jucători buni, iar Perendija, veţi vedea, este noul Jelev", a afirmat directorul general al Oţelului, Marius Stan.

Transferul portarului sârb Milorad Nikolic la Oţelul nu se va mai realiza după ce clubul FK Sevojno a cerut o sumă de bani mai mare decât cea iniţială. "Asta este, nu-i niciun bai. L-am luat pe Zdenko Baotic, care este mai tânăr şi are şansa de a demonstra că este mai valoros", a mai spus Stan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite