Oracolul care minte (comenatriu de Daniel Nazare)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oracolul care minte (comenatriu de Daniel Nazare)
Oracolul care minte (comenatriu de Daniel Nazare)

Dumitru Dragomir a primit din partea unor oameni de fotbal porecla de oracolul de la Bălceşti.

Spre deosebire de cel din Dămăroaia, adică de Silviu Brucan - care a anticipat măcar câţi ani avem nevoie să ajungem la democraţie, fostul preşedinte de la Victoria şi FC Olt Scorniceşti a dat greş aproape la toate predicţiile sale.

„Goian va fi vândut cu 20 de milioane de euro şi va juca la Real Madrid”, se lăuda „Corleone”, iar între timp fundaşul care a pierdut şi postul de titular la naţională a ajuns la modesta Palermo din Serie A.

„Suntem peste Bundesliga”, anunţa după victoria celor de la CFR la Roma, dar nu şi-a mai adus aminte când VfB Stuttgart s-a distrat cu trupa de pe Bega acum o lună.

Şirul elucubraţiilor a continuat şi zilele trecute, când a spus despre italianul Bergodi „să nu ne mai fraierească şi să ceară bani despăgubiri din contractul cu Steaua”.

În primul rând, nu e treaba lui şi a doua de ce se bagă el într-un litigiu dintre un club şi un antrenor când trebuie, conform funcţiei sale, să fie echidistant.

De ce? Simplu! Pentru că se apropie alegerile şi pe la LPF şi nu trebuie să-i superi pe şefii cluburilor pentru că ei aleg preşedintele Ligii. Trebuie avută mare atenţie.

Dacă Micea Sandu dă o friptură pe la Mogoşoaia pentru şefii AJF-urilor, Mitică e tipul modern: nu le dă un şpriţ, ci îi omeneşte la televizor spunându-le ce frumoşi şi deştepţi sunt bravii noştri oameni de fotbal. Asta e strategia unei instituţii despre care se spune că dispune de un singur laptop în toată clădirea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite