Olivier Dacourt: "Boloni este cel mai neînsemnat antrenor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olivier Dacourt (alb) era nemulţumit de metodele de antrenament ale lui Boloni
Olivier Dacourt (alb) era nemulţumit de metodele de antrenament ale lui Boloni

Mijlocaşul francez Olivier Dacourt (35 de ani), care şi-a reziliat contractul cu Standard Liege, a declarat că principalul motiv pentru care a plecat de la formaţia belgiană este antrenorul român Ladislau Boloni, pe care l-a numit "unul dintre cei mai neînsemnaţi antrenori pe care i-am avut", informează rtlinfo.be.

Dacourt şi Standard Liege au decis de comun acord să pună capăt colaborării. Fotbalistul semnase un contract în septembrie 2009 şi valabil doar un an din postura de jucător liber. Jucătorul critica metodele românului de antrenament. "Niciodată nu am jucat un 9 contra 9 pe o jumătate de teren ca la toate celelalte cluburi, sau măcar dintr-o atingere. Când ştii ce înseamnă nivelul înalt şi când vezi că la Standard antrenamentele nu încep niciodată la timp, când programul zilnic se schimbă mereu şi când nimic nu este organizat, ne punem întrebări. Boloni a sosit într-o continuitate. Echipei Standard i-a luat cinci ani să construiască şi, într-un an, este pe cale să distrugă totul. Este trist", a declarat francezul. Boloni e unul dintre cei mai neînsemnaţi antrenori pe care i-am avut, în special din punct de vedere uman. Mai mult decât atât, el nu e nici ajutat pentru că are un antrenor secund incompetent", a încheiat Dacourt pentru cotidianul Le Soir.
Format la Strasbourg (1992-1998), Olivier Dacourt a fost convocat de 21 de ori în echipa Franţei în perioada 2001 - 2004. El a mai jucat la Everton, Lens, Leeds, AS Roma, Inter Milano şi apois Fulham.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite