Olăroiu în finala Cupei Qatarului după un meci fabulos!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Fostul antrenor al Stelei şi-a „stricat” Crăciunul, însă are toate motivele să fie bucuros. Asta deoarece, la data de 25 decembrie, Oli va avea şansa de a cuceri primul trofeu de când antrenează Al-Sadd.

În semifinalele Cupei Stelelor Qatarului, trupa pregătită de fostul tehnician al Stelei s-a impus în faţa celor de la Qatar SC după o partidă halucinantă.

Mai întâi au revenit de la 0-2

În faţa unui adversar care, din cauza multiplelor absenţe, a fost nevoit să se bazeze pe mulţi puşti promovaţi de la tineret, Qatar SC a deschis repede scorul. După patru minute, Marcinho a înscris din penalty, iar 40 de minute mai târziu, Talal a punctat pentru 2-0 după o lovitură liberă executată magistral, de la 35 de metri! Elevii lui Olăroiu n-au dezarmat, iar exact înainte de pauză, ivorianul Abdel-Kader Keita a redus din diferenţa cu gol senzaţional, şut violent sub transversală.

Trei bare şi un penalty refuzat

În repriza secundă, pe teren a existat o singură echipă: Al-Sadd. Elevii lui Olăroiu au dominat categoric, iar, cu zece minute înainte de final, Yusuf Ahmad a punctat pentru 2-2. Pe lângă acest gol, formaţia din Doha şi-a trecut în cont şi trei bare! Meciul a intrat în prelungiri, acolo unde tot Al-Sadd a dictat ritmul, însă a fost dezavantajată de arbitru, care nu a văzut un penalty clar după un henţ al unui fundaş de la Qatar SC.

Emoţii uriaşe la penalty-uri

Ghinionul părea că va urmări Al-Sadd şi pe durata executării loviturilor de departajare, după ce Abdel-Kader Keita a irosit primul „11” metri, nimerind bara! Totuşi, şansa şi-a întors faţa spre echipa lui Olăroiu, care, în cele din urmă, s-a impus la penalty-uri şi a ajuns în finala Cupei. Acolo, Al-Sadd va întâlni, sâmbătă, 25 decembrie, echipa Umm Salal, care a câştigat cealaltă semifinală, în faţa celor de la Al-Rayyan, scor 1-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite