Olăroiu a câştigat derby-ul etapei în Qatar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al-Sadd Doha, formaţia fostului tehnician al Stelei, rămâne în lupta pentru titlu în Qatar. Vineri seară, elevii lui Oli s-au impus în derby-ul cu ocupanta locului trei, Al-Arabi, scor 2-0.

Ambele goluri au fost marcate de brazilianul Leandro da Silva (60 şi 69), cel care este şi golgheterul la zi al campionatului cu 19 reuşite! Meciul a fost unul tensionat cu patru cartonaşe galbene şi două eliminări!

Graţie acestui succes, Al-Sadd rămâne în coasta liderului Al-Gharafa. Cu trei etape înainte de final, cele două cluburi sunt despărţite de doua puncte şi se vor înfrunta în meciul direct,în penultima etapă, la data de 19 martie.

Duel Olăroiu - Rădoi, săptămâna viitoare

Până la meciul care va stabili echipa campioana în Qatar, Cosmin Olăroiu are un joc important în Liga Campionilor Asiei. Miercuri, Al-Sadd va primi la Doha vizita celor de la Al-Hilal, adică gruparea care până în sezonul trecut era pregătită de Oli.

Mai mult, meciul îl va pune pe Mirel Rădoi faţă în faţă cu antrenorul său preferat, Cosmin Olăroiu. Echipele celor doi se află în grupa D în Liga Campionilor Asiei din care mai fac parte Al-Ahli Dubai (Emirate) şi Mes Kerman (Iran).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite