FOTBAL: Olăroiu, golaveraj de 9-0 în două meciuri!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Şeicul" Cosmin Olăroiu
"Şeicul" Cosmin Olăroiu

Al-Sadd, trupa antrenată de Cosmin Olăroiu, a început în forţă noul sezon în Qatar. După o victorie categorică, 5-0 în prima partidă din "Cupa Jasim", competiţie ce deschide noul sezon competiţional în micuţul stat din Golful Persic, marţi seară, elevii lui Oli au câştigat şi al doilea meci al turneului.

De această dată, Al-Sadd s-a impus cu 4-0 (2-0 la pauză) în faţa celor de la Al-Shahaniya. După acest rezultat, Al-Sadd conduce grupa B cu maximum de puncte. Formaţia lui Olăroiu va juca vineri meciul decisiv pentru calificarea în semifinale în compania celor de la Al-Arabi, echipă aflată pe locul doi, cu patru puncte.

Juninho Pernambucano face spectacol în Qatar

Deşi la un moment dat a fost foarte aproape de a semna cu echipa lui Olăroiu, în cele din urmă, fostul mijlocaş al lui Lyon, Juninho Pernambucano a ajuns la un alt club din Qatar, Al-Gharafa. Brazilianul a făcut show în primele două partide jucate în "Cupa Jasim", marcând de trei ori. Juninho s-a transferat la Al-Gharafa de la Lyon contra sumei de 2,5 milioane de euro şi a semnat un contract pentru două sezoane cu noua sa echipă.


 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite