Olăroiu, debut furtunos în Qatar: 5-0 la primul meci!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olăroiu, debut furtunos în Qatar: 5-0 la primul meci!
Olăroiu, debut furtunos în Qatar: 5-0 la primul meci!

Fostul tehnician al Stelei continuă în Qatar ceea ce a început în Arabia Saudită. După ce a transformat Al-Hilal în cea mai ofensivă formaţie din Regat, cu cele mai multe goluri înscrise într-un sezon, acum Oli a avut parte de un debut furtunos la noul său club.

Sâmbătă seară, în „Cupa Jasim”, competiţie ce deschide oficial sezonul în Qatar, Al-Sadd s-a impus cu scorul de 5-0 în faţa celor de la Al-Kharitiat. „Sunt foarte mulţumit de jucătorii mei. Obiectivul nostru este să învingem în fiecare meci, iar în campionat trebuie să câştigăm titlul”, a declarat Olăroiu la final.


Victorie de Ramadan


Partida Al-Sadd – Al-Kharitiat a coincis cu începutul Ramadanului în lumea musulmană. Totuşi, elevii lui Oli care au ţinut post cu trei ore înainte de primul fluier au impresionat prin condiţia fizică, lucru remarcat şi de jurnaliştii arabi. „Se vede că Al-Sadd a făcut o pregătire riguroasă de vară. Jucătorii lui Olăroiu nu numai că n-au încetinit ritmul după pauză, deşi conduceau cu 2-0, dar au marcat şi alte trei goluri”, au notat jurnaliştii din Qatar.


Staff format din foştii stelişti


La Al-Sadd, staff-ul lui Cosmin Olăroiu este format din cei cu care Oli a lucrat şi la Steaua, FC Naţional şi FC Timişoara. Astfel, antrenor secund este Cătălin Necula, de pregătirea portarilor se ocupă Vasile Iordache, iar preparator fizic este italianul Ferdinando Hippoliti.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite