Olăroiu, campion şi în Arabia Saudită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ex-antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu, are motive de satisfacţie şi la mii de kilometri distanţă de ţară. Oli a cucerit, duminică seară, titlul de campion cu echipa sa, Al-Hilal, în urma

Ex-antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu, are motive de satisfacţie şi la mii de kilometri distanţă de ţară. Oli a cucerit, duminică seară, titlul de campion cu echipa sa, Al-Hilal, în urma victoriei cu 1-0 împotriva celor de la Al-Ittihad.

Elevii lui Olăroiu s-au impus cu 1-0 şi, deşi au terminat campionatul la acelaşi număr de puncte (48) ca şi echipa din Ittihad, au devenit campioni datorită rezultatelor directe (0-0 în tur, 1-0 în retur). Astfel, tehnicianul român se poate lăuda deja cu un event, în chiar primul lui an de activitate în străinătate, după ce, luna trecută, Al‑Hilal s-a impus şi în finala Cupei Arabiei Saudite. Succesul arabilor este unul remarcabil, mai ales că, de trei ani, această echipă nu a mai cucerit niciun trofeu.

Succesul obţinut în Arabia Saudită nu-l mul­ţu­­meşte deplin pe Olăroiu, care pare tentat să plece de acolo din cauza problemelor organizatorice din fotbalul saudit. Şeicii speră însă să-l înduplece pe român şi să-l convingă să continue, deşi antrenorul nu duce lipsă de oferte, majoritatea din zona Golfului Persic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite