Olanda tremură: „Nu suntem gata“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Van Bommel (stânga) e un sfătuitor pentru selecţionerul Van Marwijk
Van Bommel (stânga) e un sfătuitor pentru selecţionerul Van Marwijk

După 1-2 cu Bulgaria şi 2-0 cu Slovacia, căpitanul Mark van Bommel a spus că naţionala batavilor va trebui să-şi îmbunătăţească jocul.

Vicecampioana lumii mai are de lucru cu aproape o săptămână înainte de debutul Campionatului European. După înfrângere şoc, pe teren propriu, cu Bulgaria (1-2), a urmat o victorie cu 2-0, contra Slovaciei, care însă n-a convins. Cel puţin nu pe Mark van Bommel, experimentatul căpitan al „portocalei mecanice".

„Rezultatul a fost bun în amicalul cu Slovacia, însă jocul mai are nevoie de îmbunătăţiri. Încă nu suntem sută la sută gata pentru Euro. Important însă e că mergem în direcţia bună", a afirmat mijlocaşul de 35 de ani. „Trebuie să învăţam din greşelile comise, fiindcă nu ne permitem să le repetăm la Campionatul European", a adăugat Mark van Bommel.

a revenit „Zidane"

Dincolo de rezultat, testul cu Slovacia a marcat un eveniment important pentru echipa Olandei, şi anume revenirea lui Ibrahim Affelay pe teren. Comparat cu Zidane, mijlocaşul de 26 de ani a ratat o mare parte a sezonului din cauza unei accidentări la genunchi, însă, miercuri seară, a evoluat 75 de minute.

„A fost minunat să revin pe teren pentru echipa naţională după mult timp. Sunt mulţumit de cum am jucat. N-am văzut înfrângerea cu Bulgaria, însă Olanda a dovedit că poate juca un fotbal de calitate în partidele mari", a afirmat mijlocaşul Barcelonei.

24 de ani au trecut de la singurul Campionat European câştigat de naţionala Olandei în 1988.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite